Tandems
Of u nu op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets, omafiets, mountainbike, racefiets, BMX fiets of kinderfiets, dankzij onze grote assortiment fietsen hebben wij altijd voldoende keus voor u.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tandems

samen op stap is niet alleen leuk, maar is ook heel handig. Als een van beiden een beperking heeft, kan de andere dat opvangen. Zo kunnen mensen toch nog gezellig fietsen, ook al kunnen ze niet zelfstandig aan het verkeer deel nemen. Tandems zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is heel persoonlijk welk model voor u het meest geschikt is. Sportieve tandems, maar ook tandems met drie wielen of zelfs al op 4 wielen. Ook zijn er tandems verkrijgbaar in het elektrische. Ook kunnen wij voor u een tandem op maat laten maken, u kunt een afspraak in de winkel maken om alles door te nemen wat de mogelijkheden hier in zijn. Weet u al welke tandem u wilt aanschaffen, dan kunt u deze hier eenvoudig op onze website bestellen en kiezen voor afhalen in winkel of thuis bezorgd laten krijgen. Wij bezorgen door heel Nederland. Ook geheel rijklaar thuis geleverd bij u.

Maten tandems

Tandems zijn er in verschillende vormen, maten, en kleuren. Bij ons kunt u voor u dochter, zoon of u zelf een juist tandem vinden na uw prijsklasse en wensen. De juiste inch maat is afhankelijk van uw lengte. Het is belangrijk om de juiste maat te nemen en dat uw tandem niet te groot of te klein is voor u. u kunt de fiets helemaal na uw eigen wensen samen laten stellen door de gewenste specificaties en aanpassingen.

Advies nodig voor uw tandem?

Heeft u vragen over de keuze van uw tandem? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven u graag meer uitleg over de verschillende soorten fietsen en kunnen u adviseren over het type fiets dat bij u past met het juiste frame en wielmaat.

Vragen?

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 0736898293 of stuur ons een mail naar [email protected].

VERSCHILLENDE SOORTEN FIETSEN


U kunt bij ons terecht voor o.a.

En nog veel meer!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat